INDONESIA DIJAJAH ORANG BAIK YANG PURA-PURA BAIK

assalamualaikum wr.wb salam sejahtera kepada kita semua semoga senantiasa diberi keberkahan dan kebaikan oleh yang kuasa,gimana temen-temen blogger kabarnya?? semoga sehat selalu.aamiin kali ini ingin sedikit curhat,pusing mikirin indonesia makin kacau banyak oknum-oknum yang maunya bener sendiri PANCASILA dan UUD dicacimaki PRESIDEN yang jelas-jelas membawa dampak perubahan dihujat sana sini belum lagi oknum-oknum membawa-bawa nama agama untuk kepentingan pribadi,, SAYA INDONESIA,SAYA PANCASILA saat ini saya sangat mengagumi kerja PAKDE JOKOWI karena apa banyak kasus-kasus bangunan mangkrak dari presiden sebelumnya hingga yang sudah lama direncanakan terbengkalai begitu saja sekarang alhamdulilah teratasi bahkan Indonesia sudah mulai terlihat jelas dimata dunia,jadi tolong untuk semua yang sudah belok-belok terutama mengatasnamakan agama,sudahlah mari kita bela yang jelas-jelas BENAR dan kita buang ketempat SAMPAH yang memnag salah bahkan DUSTA yang hanya memikirkan kegoisan,memutarbalikkan fakta hingga pada akhirnya kalo kita orang BAIK hanya diam maka kita akan dijajah ORANG BAIK YANG PURA-PURA BAIK,saya juga Islam kok,tapi ndak serta merta seperti yang lain tapi mbokyao demi kemerdekaan,keutuhan bangsa jangan malah mengoyak yang sudah tertata bahkan mulai terlihat cahanyanya. semoga kita semua selalu diberi kebaikan dan HIDAYAH aamiin "JANGAN MAU DIBODOHI ORANG BAIK YANG PURA-PURA BAIK faktanya yang sudah-sudah kelihatan kan yang salah bukannya mengaku salah malah menyalahkan orang lain,saling mencaci dan menghujat ingat kita SATU INDONESIA. sekian oret-oret hari ini semoga bermanfaat,maaf kalau bahasa atau tata kalimatnya ngacak nggak karu-karuan yang pasti ini curhatan dari hati yang miris melihat indonesia dengan keegoisan oknum yang maunya benar sendiri. wasslamualaikum wr.wb
Baca selengkapnya »

Posted by: Mas Eko
Download info - Tips trik - update - sharing, Updated at: 08:44

Alternatif Pengganti Google Adsence



http://www.adsoptimal.com/?ss=ref3380


        Kembali saya akan berbagi trik yang berjudul "alternatif pengganti google adsence" dalam dunia internet sudah banyak sekali sahabat-sahabat kita yang sukses memanfaatkan iklan-iklan dari berbagai sumber agar mendapatkan pendapatan yang besar, mulai dari google adsence,chitika,dsb
kali inisaya akan berbagi sumber iklan tentunya juga alternatif dari adsence itu sendiri karena baru 1 minggu yang lalu saya kebanned atau ketendang dari pihak adsence.
langsung saja saya lebih memakai adsoptimal.
gak usah basa basi lagi langsung klik Link disini atau gambar  diatas,
semoga sukses untuk kita semua :)
Baca selengkapnya »

Posted by: Mas Eko
Download info - Tips trik - update - sharing, Updated at: 09:01

Recognize hydroponic system

Before you make system hydroponics good hydroponics you know what it is.Hydroponics in outline is the plant without using media ground.Ideas gardening hydroponics ( hydroponic gardening ) or without soil, gardening sulaiman have existed since the days of king.Plant growth rate hydroponics can reach 50 % faster than plant grown in the land on equal conditions.The reason for this is because the hydroponics to get food of water rich in nutrients.The condition is also make the crop not need large roots to seek nutrition.And because of energy required for growth less, roots whatever energy can be piped to other parts of plants.Hydroponics grow healthy plants strong and clean.Hydroponics also environmentally friendly for not need water by gardening conventionally.This because hydroponics not need watering at all.Hydroponics plants need less pesticides.

The erosion of soil also not a problem because hydroponics only using media water.Then how plants hydroponics get nutrition that is usually obtained from the ground?All nutrients available in liquid or powder which is mixed in water.A system of hydroponics can be classified into two that is, a system of active and passive.A system of hydroponics active mensirkulasi of a nutrient solution with a pump.Being a system of hydroponics passively relying on the style of capillaries from the media grow.In a system of passive, a solution of rich in nutrients absorbed by medium and forwarded to the roots of plants.The negative side of this method is an inability to give insufficient oxygen through the root of the best to favor the growth of the plant.A system of hydroponics can also differentiated into can di-recovery and cannot be di-recovery ( non-recovery ).In a system of recovery, a nutrient solution disirkulasikan for use again.Non-recovery, in the system a nutrient solution not used of the back.If not sure about to buy the collagen.
Baca selengkapnya »

Posted by: Mas Eko
Download info - Tips trik - update - sharing, Updated at: 08:47

Video Lucu Hewan [Part8]

Tag: fail compilation 2014, Fail compilation January 2014, Best Fails of the Week 2014, fail compilation, monthly fails, Fail compilation,
Celebration Fail Compilation May 2014 - Uniformedia
celebration, celebration fail, celebration fail compilation, celebration compilation, May, match celebration, fail celebration, epic
Fail Compilation May 2014, failblog, yourdailylaughz, winner, free, win, motor, iphone, car, yourdailylaugh, sale, travel, best, top,
Best Fails of the Week 1 May 2014
FailArmy, fail, army, best fails of the week, May, 2014, funny, fails, compilation, accident, bike, jump, breakdance, bmx, skiing, cart,
Best Fails of the Week 2 May 2014
FailArmy, fail, army, best fails of the week, May, 2014, funny, fails, compilation, accident, ferrari, pool, skiing, jump, crash,
BEST FAIL COMPILATION | 2014 May !!
fails compilation youtube, fails 2014, 2014 May, september fails 2014, mothly fails 2014, BEST FAIL COMPILATION, monthly fails september,
Best Fail Compilation May 2014 - Funny Fail Compilation 2014 - Ultimate Fails May Compilation 2014
Baca selengkapnya »

Posted by: Mas Eko
Download info - Tips trik - update - sharing, Updated at: 03:26

Video Lucu Hewan [Part7]

Tag: fail compilation 2014, Fail compilation January 2014, Best Fails of the Week 2014, fail compilation, monthly fails, Fail compilation,
Celebration Fail Compilation May 2014 - Uniformedia
celebration, celebration fail, celebration fail compilation, celebration compilation, May, match celebration, fail celebration, epic
Fail Compilation May 2014, failblog, yourdailylaughz, winner, free, win, motor, iphone, car, yourdailylaugh, sale, travel, best, top,
Best Fails of the Week 1 May 2014
FailArmy, fail, army, best fails of the week, May, 2014, funny, fails, compilation, accident, bike, jump, breakdance, bmx, skiing, cart,
Best Fails of the Week 2 May 2014
FailArmy, fail, army, best fails of the week, May, 2014, funny, fails, compilation, accident, ferrari, pool, skiing, jump, crash,
BEST FAIL COMPILATION | 2014 May !!
fails compilation youtube, fails 2014, 2014 May, september fails 2014, mothly fails 2014, BEST FAIL COMPILATION, monthly fails september,
Best Fail Compilation May 2014 - Funny Fail Compilation 2014 - Ultimate Fails May Compilation 2014
Baca selengkapnya »

Posted by: Mas Eko
Download info - Tips trik - update - sharing, Updated at: 03:26